طراحی poco C40
شیائومی در دیزاین و ساخت گوشیهای رده اقتصادی پوکو، از یک زبان طراحی واحد پیروی میکند. POCO C40 هم از این قاعده مستثنی نیست و طراحی این گوشی یادآور دیگر اسمارتفونهای مقرون به صرفهی پوکو است.
در پنل پشتی پوکو c40 یک ماژول بزرگ دیده میشود. دو دوربین اصلی در سمت چپ ماژول قرار گرفته است و در کنار آنها یک فلش نیز وجود دارد. همچنین سنسور اثر انگشت در همین کادر مشکی رنگ جا خوش کرده است که دسترسی و سرعت نسبتاً خوبی برای باز کردن قفل گوشی دارد. قاب پشت و فریم دور گوشی مطابق انتظار از جنس پلاستیک است و کیفیت به نسبت خوبی دارد. وجود پلاستیک در متریال پوکو سی 40 سبب شده است تا گوشی در حین کار کردن، حرارت کمتری را به دستهای کاربر منتقل کند.
سمت راست گوشی میزبان کلیدهای پاور و تنظیم میزان صدا است و در سمت چپ شاهد خشاب سیمکارت ( با قابلیت پشتیبانی از دو نانوسیم همزمان فعال و کارت حافظه MicroSD ) هستیم.
در قسمت بالای گوشی چیزی جز جک 3.5 میلیمتری هدفون وجود ندارد و در قسمت پایین اسپیکر، میکروفون و پورت USB-C دیده میشود.
پوکو C40 در سه رنگ زرد، سبز و مشکی به بازار عرضه شده است.
در مجموع، پوکو C40 میان تمام رقبای خود، طراحی و کیفیت ساخت قابل قبولی دارد. نباید فراموش کرد که این گوشی از اقتصادیترین گوشیهای موجود در بازار است.
صفحهنمایش poco C40
پوکو C40 دارای یک نمایشگر 6.71 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن 720 در 1650 و تراکم پیکسلی 268 ppi دارد که کیفیت خوب و قابل قبولی دارد. وظیفهی محافظت از صفحه نمایش این گوشی برعهده لایه محافظ Corning Gorilla Glass گذاشته شده است.
صفحه نمایش کیفیت، تراکم پیکسلی و ابعاد قابل قبولی دارد و حدود 82 درصد از جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است و میزبان دوربین سلفی در یک بریدگی قطرهای میباشد. نمایشگر پوکو C40 برای مشاهدهی محتوای ویدئویی و وب گردی کاملا یک گزینهی ایدهآل به حساب میآید.
در این بازهی قیمتی، وجود صفحه نمایش IPS LCD بسیار منطقی است و نباید توقع پنلهای OLED را داشته باشیم. یادمان نرود که اپل در آیفونهای میانردهی خود همچنان از پنلهای IPS LCD استفاده میکند.
اسپیکر poco C40
مطابق انتظار، پوکو C40 دارای یک اسپیکر است. اما خیالتان راحت باشد، همین یک اسپیکر کیفیت و بلندی صدای خوبی دارد. در بالاترین میزان صدا، خبری از خش و نویز نیست.
شاید وضوح صدای تک اسپیکر پوکو C40 مانند گوشیهای میانردهای که سیستم صوتی استریو را دارا هستند نباشد، اما در بازهی قیمت گوشی اقتصادی، عملکرد قابل قبولی را از خود به جا میگذارد.
همچنین، پوکو C40 دارای جک 3.5 میلیمتری هدفون است.
نرمافزار poco C40
در پوکو سی 40 به طور پیش فرض از سیستمعامل اندروید 11 سوار بر رابط کاربری MIUI 13 استفاده شده است که علاوه بر زیبایی و کاربر پسند بودن، قابلیتهای شخصیسازی بسیاری دارد و بسیار روان در این گوشی عمل میکند.
اگر تا به حال تجربهی استفاده از رابط کاربری MIUI را ندارید، باید به شما بگوییم که این پوسته، میتواند یکی از بهترین تجربههای شما در کار با گوشیهای اندرویدی را رقم بزند.
با توجه به اینکه پوکو C40 به طور پیشفرض با سیستم عامل اندروید 11 به بازار عرضه شده است، احتمالا در آیندهای نزدیک باید منتظر ارائهی بسته بهروزرسانی شامل اندروید 12 توسط شیائومی برای این گوشی باشیم.
شیائومی تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا نسخهی سیزدهم از رابط کاربری اختصاصیاش، بدون چشم داشت به قدرت سختافزاری گوشیها، عملکرد پایدار و روان داشته باشد که در پوکو C40 نیز این موضوع به وضوح قابل لمس است.
عملکرد سختافزاری poco C40
برخلاف دیگر گوشیهای پوکو، در C40 خبری از پردازندههای کوالکام و مدیاتک نیست. وظیفهی امور پردازشی پوکو C40 به چیپست 11 نانومتری JLQ JR510 محول شده است. JR510 از اینترنت LTE یا 4G پشتیبانی میکند و از هشت هسته تشکیل شده است که شامل 4 کلاستر 2 گیگاهرتزی و 4 هسته 1.5 گیگاهرتزی Cortex-A55 میباشد. پردازنده گرافیکی Mali-G57 است که عملکرد قابل قبولی را دارا است.
اگر برای شما سوال است که عقبهی برند JLQ چیست، باید بگوییم که این برند یکی از نوپاترین کمپانیهای چینی است که در سال 2017 تاسیس شده و تخصص آن کار بر روی اینترنت اشیا میباشد. یکی از بنیانگذاران و شرکای اصلی این تولیدکننده، کمپانی معروف کوالکام (سازندهی چیپستهای اسنپدراگون) است . به نظر میرسد کوالکام با سرمایهگذاری روی کمپانی JLQ قصد دارد تا پردازندههای اقتصادی خود را تحت عنوان این برند به بازار عرضه کند؛ البته همه چیز فعلا در حد یک احتمال است و باید منتظر اخبار رسمی بمانیم.
پوکو C40 در دو نسخه ی مختلف به بازار عرضه شده است.
پوکو C40 حافظه 32 گیگ 3 گیگ رم
پوکو C40 حافظه 64 گیگ 4 گیگ رم
از نظر عملکرد سختافزاری باید بگوییم که پوکو سی 40، با توجه به دارا بودن چهار گیگابایت حافظه رم و رابط کاربری سبک و روان MIUI ، عملکرد قابل قبولی را در انجام امور روزمره ( وبگردی، چت کردن، دیدن ویدئو، اینستا گردی) از خود به جا میگذارد.
در اجرای بازیهای سنگین، نباید توقع عجیب و غریبی از این گوشی داشته باشید؛ اما از پس اجرای بازیهای بتل رویال ( با کیفیت Medium و Low) به خوبی بر میآید.
یکی از قابلیتهای جالبی که روی پوکو C40 وجود دارد، گیرندهی رادیو FM است که این روزها به طور کامل از یادها رفته و کسی سراغی از این قابلیت نمیگیرد، اما شیائومی و نوکیا همچنان سعی دارند سنگر رادیو FM را حفظ کنند.
طبیعتا نباید از یک گوشی در این بازهی قیمتی، توقعات زیادی در زمینهی سختافزاری داشته باشیم؛ اما خیالتان راحت، پوکو C40 خوب بلد است که امور شما را به نحو احسن انجام دهد.
باتری
نقطهی قوت اصلی پوکو C40 باتری غول پیکر این گوشی است. تامین کنندهی انرژی پوکو C40 یک باتری لیتیوم پلیمری 6000 میلیآمپر ساعتی است که قادر است حدود یک روز و نیم شارژدهی داشته باشد.
با وجود اینکه پوکو C40 از فناوری شارژ سریع 18 واتی پشتیبانی میکند، اما داخل جعبهی این گوشی یک آداپتور با قدرت 10 وات قرار داده شده است که حدود دو ساعت و نیم زمان میخواهد تا باتری گوشی را از صفر به صد درصد برساند و در صورت استفاده از آداپتور 18 واتی، گوشی در مدت زمان حدود 90 دقیقه به صد درصد شارژ میرسد.
پکیج باتری پوکو سی 40 با اختلاف نسبت به دیگر رقبا، نمرهی قبولی را دریافت میکند و هیچ ایرادی به این قسمت از گوشی وارد نیست.
دوربین poco C40
پوکو C40 به دو دوربین 13 مگاپیکسلی اصلی و 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق مجهز شده است. دوربین اصلی در این بازهی قیمتی عملکرد قابل قبولی دارد و در شرایط نوری مناسب عکس های قابل قبولی را به ثبت میرساند. سنسور تشخیص عمق نیز در صورتی که پس زمینه دارای پیچیدگی نباشد، دقت قابلقبولی برای جداسازی سوژه از پسزمینه دارد.
همچنین دوربین اصلی پوکو C40 در زمینهی فیلمبرداری خوب عمل میکند و قادر به ضبط تصاویر با رزولوشن 1080 و نرخ 30 فریم برثانیه میباشد.
دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی که در یک بریدگی قطرهای جا خوش کرده است نیز در شرایط نور مناسب میتواند عکسهای خوبی را به ثبت برساند.
در مجموع دوربین این گوشی، در صورت وجود نور مناسب قادر است تا عکسها و ویدئوهای خوب و به نسبت با کیفیتی را به ثبت برساند و در بازهی قیمتیای که دارد، نمرهی قبولی را دریافت میکند.
سوالات متداول:
گوشی گوشی پوکو C40 شیائومی به درد چه کسانی میخورد؟
گوشیهایی مانند پوکو C40 نقش کلیدی را در بازار موبایل ایران ایفا میکنند؛ چرا که با افزایش قیمت گوشیهای میانرده و پرچمدار، کاربران رو به خرید گوشیهای رده اقتصادی میآورند. بنابراین بسیار مهم است که برای چه مدل گوشیای هزینه میپردازید.
پوکو C40 به واسطهی صفحه نمایش با کیفیت و باتری قدرتمند خود، مناسب اکثریت افراد جامعه است که از گوشی خود استفادههای روزمره مانند دیدن فیلم و وبگردی دارند.
آیا پوکو C40 شیائومی ارزش خرید دارد؟
تمامی گوشیهای پوکو، چندین برابر برچسب قیمتیشان، بازدهی و امکانات دارند. از بالاترین تا پایینترین مدلهای برند پوکو، همیشه دارای ارزش خرید بالایی میباشند و پوکو C40 نیز از این قاعده مستثنی نیست.
این گوشی چه نسخه هایی دارد؟
پوکو C40 در دو نسخه 32،64 و رم 3 ،4 به بازار عرضه شده است.
نقاط قوت
- باتری با عملکرد مناسب و امکان شارژ سریع
- دوربین دوگانه با امکان ثبت تصاویر 13 مگاپیکسلی
- نمایشگر بزرگ با تراکم پیکسلی قابل قبول
- پردازنده 8 هستهای
- حسگر تشخیص اثر انگشت تعبیه شده در کناره بدنه
- اندروید 11
نقاط ضعف
- عدم پشتیبانی از شبکههای مخابراتی 5G
شما هم میتوانید در مورد این کالا نظر بدهید.
برای ثبت نظر، از طریق دکمه زیر اقدام نمایید. اگر این محصول را قبلا از نگارشاپ خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدیدهنوز بررسیای ثبت نشده است.